Conditii de utilizare

Folosirea sau comandarea serviciilor prin intermediul acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos, indiferent daca respectiva comanda este facuta online, telefonic, pe email sau pe chat. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Proprietarul are dreptul de a modifica orice prevedere fara o notificare ulterioara. Pentru client sunt valabilei intotdeauna termenele si conditiile de la data inregistrarii comenzii in sistem.

Dreptul de autor

Reproducerea, distribuirea sau publicarea sub orice forma a continutului materialelor prezentate pe acest site (text, grafica, logo-uri, butoane, imagini, cod sursa si software), de catre orice persoana este interzisa.

Detinatorul continutului si al informatiilor regasite pe website-ul PILATESHOUSE.ro este:

TURBOCON AUTO SRL

Sediu social: Str. BOIŞOARA 15, SECTOR 6, BUCURESTI

CUI: RO31606849

 

 1. Termeni de utilizare și înregistrare Membru

1.1. Acceptarea termenelor: Prin accesarea şi/ sau utilizarea site-ului, portalului acceptaţi şi sunteţi de acord cu aceste termene în scris. Dacă nu sunteţi de acord, nu utilizaţi site-ul, portalul.

1.2. Modificarea termenelor: Putem modifică în orice moment, în întregime sau parţial, site-ul web, portalul şi/ sau prezentele Termene si Conditii de utilizare. Trebuie să citiţi şi să verificaţi periodic Termenele la care se fac trimitere, pentru a fi informat în mod constant cu privire la Condiţiile care vi se aplică. Utilizarea site-ului, portalului după modificarea acestor Termene si Conditii reprezintă acceptarea modificărilor.

1.3. Calitatea de Membru al studioului Pilates House se dobândește prin crearea contului de Membru („Contul”) pe site-ul www.pilateshouse.ro. Se va crea un singur cont de membru per persoana. Orice tentativă de a crea mai multe conturi de membru va duce la dezactivarea conturilor respective, interzicerea accesului în Sala și perceperea de penalități prin retinerea sumei achitate pe abonament.

1.4. Prin acceptarea prezentelor Termene, Membrii se obligă să respecte intotdeauna Regulamentul de Ordine Interioară al Pilates House, precum si orice alte reglementari, politici sau proceduri afisate pe site-ul www.pilateshouse.ro si/sau in Contul de Membru (astfel cum este definit mai jos) si/sau in interiorul studioului. Toate aceste reguli/ regulamente/ politici/ documente facand la randul lor parte integranta din Termene.

 1. Descriere – Serviciul

2.1. Pilates House oferă Membrilor antrenamente sportive, ateliere, traininguri de tip fitness și/sau pilates cu antrenori specializați („Clasele”) cât și produse legate de activitatea sportivă. 2.2. Membrii vor avea acces doar la Clasele descrise în site-ul, portalul Pilates House. Alte limitări se pot aplica în funcţie de tipul de abonament deţinut de către fiecare Membru. Ofertele se pot schimba în cursul statutului de Membru. Pilates House vă va informa în timp util cu privire la apariţia unor noi studiouri sau la ieşirea din sistem a celor existente prin afisarea pe website.

2.3. Pilates House își rezervă dreptul de a modifica în mod justificat, dar fără a anunța în prealabil programul Claselor, Clasele, studioului, programarile Membrilor. Justificările acestor modificări includ, fără limitare, imposibilitatea de prezentare a unui instructor alocat, din orice motiv obiectiv.

 1. Abonamente

3.1. Oferta conține mai multe tipuri de abonamente, cu acces în Pilates House. PILATESHOUSE.ro furnizează următoarele tipuri de servicii: pilates (respectiv pilates cu aparate sau la saltea). Pentru serviciile de pilates, clienții pot opta pentru ședințe de grup (maxim 6 participanți) în baza unui abonament sau ședință individuală.

3.2 Valabilitatea abonamentului începe la data primului check-in în Pilates House de la achiziționarea abonamentului.

3.3. Cerinţe speciale: Acolo unde este cazul, veţi găsi de asemenea informaţii cu privire la cerinţele specifice pe care trebuie să le îndeplinească un Membru pentru a lua parte la o şedinţă de antrenament (depunerea de chestionare, efectuarea examenelor medicale, participarea la sesiuni introductive, utilizarea de echipamente speciale de antrenament si/sau de îmbrăcăminte). Vă rugăm să citiţi cu atenţie toate aceste informaţii şi asiguraţi-va că îndepliniţi toate cerinţele aplicabile, pentru a evita unele cazuri, cum ar fi refuzul accesului sau a serviciului aferent ofertei, deoarece nu sunt îndeplinite toate condiţiile.

3.4. Programarea pentru participarea la o Clasă se va face de către dvs., doar online prin intermediul interfeței informatice puse la dispoziție Membrului prin crearea Contului, iar checkin-ul privind participarea la o Clasă, condiție a participării la Clasă, se va face de către instructorul Pilates House, in momentul in care ajungeti in Studio prin verificarea ca persoana prezenta este cea care figureaza in cont si astfel vi se va permite accesul la clasa, conform dispozițiilor prezentelor Termene.

3.5. În calitate de Membru, aveţi dreptul să utilizaţi în mod gratuit vestiarele şi instalaţiile sanitare disponibile în Studio (cum ar fi toalete şi duşuri). Sunteţi responsabili pentru păstrarea în siguranţă şi supravegherea bunurilor dumneavoastră materiale (numerar, alte obiecte de valoare cum ar fi haine, telefoane mobile etc.).

3.6. Abonamentele au un caracter continuu și expiră la data prevăzută, indiferent de numărul de check-in uri realizate. Abonamentele sau sedintele au valabilitate 1 luna de la data achizitiei acestora.

3.7. Abonamentul este nominal și nu va putea fi transferat sau împrumutat de către Membrul titular al acestuia unei alte persoane sub sancțiunea anulării respectivului abonament fără returnarea contravalorii sale.

3.8. În cazul în care aveți un abonament curent valabil, achiziționarea unui nou abonament se poate face odata cu expirarea valabilității abonamentului curent.

3.9 Rezervarea, anularea, reprogramarea Claselor se va face doar online, din Contul de Membru.

3.10. Participarea la o Clasă este condiționată de o rezervare prealabilă. Rezervarea unei Clase in Studio se poate face numai in limita locurilor disponibile.

3.11 Anularea rezervarii unei Clase se face cu minimum 2 ore inainte de inceperea Clasei rezervate. Daca Clasa nu este anulata cu minim 2 ore, acea ora este considerata pierduta, scazandu-se din numarul total de sesiuni ramase. Se poate întampla ca un client să apese din greșeală pe anularea unei clase într-un interval mai mic de 2 ore. În acest caz clientul poate suna la relații cu clienți Pilates House și solicită reactivarea programării originale fără penalizare. Acest lucru se poate face în limita locurilor disponibile și dacă clientul vă suna să notifice greșeala în următoarele 10 minute subsecvente anulării clasei din greșeală. Reprezentatul de la relații cu clientii va verifica în soft când s-a produs anularea și când s-a notificat telefonic greșeala și în funcție de rezultat va da curs sau nu cererii. Clientii care încurcă orele nu vor putea primi acces la o alta clasă decat cea programată în sistem. Fiecare client are obligația de a verifica în contul de client programările efectuate și să le respecte întocmai.

3.12 Check-in-ul care confirmă participarea la Clasă se va face de către instructorul Pilates House, cu 10 (zece) minute înainte de ora programată pentru respectiva Clasă, prin confirmarea de catre instructor ca persoana care se prezinta la clasa coincide cu persoana din Contul utilizat. Instructorul Pilates House poate admite întârzieri, dacă acestea nu perturbă buna desfășurare a Clasei.

3.13 Având în vedere disponibilitatea limitată pentru antrenamente personale, pentru a vă asigura că beneficiați de ziua și ora preferată pentru efectuarea antrenamentului, PILATESHOUSE.ro recomandă efectuarea cât mai timpurie a programării.
3.14 Suspendarea abonamentului. Un abonament achitat poate fi suspendat din motive medicale pe baza unui certificat medical. In această situație, abonamentul va fi suspendat pe durata de repaus specificată în certificatul medical.Pentru a solicita o suspendare din motive medicale, vă rugăm să transmiteți un e-mail la adresa contact@pilateshouse.ro cu detalii legate de situatia intampinata.Cererea de suspendare din motive medicale poate fi prelucrată doar dacă este trimisă împreună cu certificatul medical ce conține recomandarea de a nu efectua activități sportive, în termen de maximum 30 de zile de la apariția cauzei medicale care a declanșat suspendarea.
3.15 Politica de returnare. Plățile efectuate de Client/ un terț în numele Clientului pentru serviciile furnizate de PILATES HOUSE sunt nerambursabile, indiferent dacă clientul utilizează efectiv sau nu serviciile contractate pe parcursul perioadei de valabilitate a abonamentelor.
Sedințele rămase neefectuate dintr-un abonament nu se reportează pentru următorul abonament și nici nu se pot transmite altor persoane sau în contul altor servicii. Cu titlu de excepție, dacă din motive medicale Clientul nu mai poate efectua ședințele rămase nefolosite, acestea se pot transmite unei terțe persoane, urmând a putea fi efectuate în termen de o lună de la data aprobării solicitării de transfer de către de managementul PILATES HOUSE.
De asemenea, plățile nu se restituie în situația în care activitatea PILATES HOUSE este suspendată în baza actelor normative emise de autoritățile publice. Pe parcursul acestei perioade, abonamentul este suspendat, iar durata corespunzătoare suspendării va fi reportată astfel încât perioada contractuală să fie aceeași, iar clientul să beneficieze de aceleași servicii.

 1. Condiții Membri

4.1. Vârsta. Doar persoanele care au vârsta de minim 18 ani împlinită vor fi admise în calitate de Membri ai Pilates House. In cazul in care un Membru va efectua o frauda prin introducerea de date false in momentul crearii Contului (de exemplu dar nelimitate la: date de nastere false, varsta falsa, adresa de email falsă etc.), Membrul isi va asuma toata responsabilitatea consecintelor ce deriva din actiunile sale, Pilates House nefiind raspunzator pentru nici o consecinta derivata din acest fapt. De asemenea, Pilates House va interzice accesul in studio Membrului respectiv, ii va anula dupa caz abonamentul achizitionat fara returnarea contravalorii sale si se poate adresa organelor abilitate.

4.2 Starea de sanatate: Persoanele care doresc sa devina Membri ai Pilates House declara si isi asuma urmatoarele cerinte privind starea de sanatate pe propria răspundere: • Sunt apt din punct de vedere fizic si psihic pentru a practica pilates și fitness, cu si fără ajutorul echipamentelor si aparatelor sportive. • Mi-a fost adus la cunostinta ca este necesar un consult medical de specialitate înainte de a efectua orice activitate fizica sau sportivă la nivel non-competițional, inclusiv in ceea ce priveste practicarea pilates si a oricăror activități de tip fitness (cu si fără ajutorul echipamentelor si aparatelor sportive). • Mi-a fost adus la cunostinta că practicarea activităţilor de tip pilates și fitness presupun un anumit grad de efort fizic şi de atentie şi mă oblig să respect regulile și normele specifice care imi vor fi aduse la cunoştinţa de către instructor pe parcursul desfasurarii activitatilor. • Nu prezint diverse dureri care prin practicarea activitatilor de tip pilates și fitness, cu si fără ajutorul echipamentelor si aparatelor sportive, mi-ar putea agrava starea de sanatate. • In cadrul primei sedinte ma oblig sa ii prezint instructorului starea mea de sanatate. • Mă oblig să comunic de îndată orice modificare survenită între timp (de natură medicală sau de alt tip), şi înţeleg să îmi asum toate riscurile în cazul în care nu fac aceste comunicări.

4.3. Cont: Pentru a deveni Membru trebuie să creaţi Contul dumneavoastră unic. Toate datele furnizate trebuie să fie corecte şi complete (în special nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon). În cazul în care aceste date se vor schimba ulterior, sunteţi obligaţi să modificaţi orice informaţii relevante în cont, cât mai repede posibil iar pentru informatiile ce nu pot fi modificate direct de dumneavoastra sa notificati Pilates House la numarul de telefon aferent sau pe emailul de contact. Calitatea de Membru este personală şi nu poate fi cesionată sau transferată unei părţi terţe. Puteţi utiliza contul dvs numai pentru dumneavoastră, nu aveţi voie să permiteţi utilizarea contului dvs de către o altă persoană, pentru a obține profit sau în oricel alt mod. Orice tentativă de a transfera Contul va determina dezactivarea acestuia, pierderea calității de Membru și reținerea tuturor sumelor achitate cu titlu de penalitate contractuală. Parola trebuie să o păstraţi secretă. În cazul în care primim informaţii despre utilizarea abuzivă a Contului dvs de către o altă persoană, Pilates House vă va informa despre acest aspect şi veţi selecta imediat o parolă nouă. Sunteţi răspunzător de toate pretenţiile, daunele, cheltuielile suportate de către noi sau terţe părţi cauzate de utilizarea abuzivă a contului dvs de către terţe părţi care sunt responsabile. Toate informatiile referitoare la rezervările claselor, plățile, facturile și alte documente vor fi puse la dispozitia Beneficiarului fie in Contul de Membru fie trimise pe adresa de email.

4.4. Calitatea de Membru: Contractul dintre membru si Pilates House nu este un contract la distanta. Contractul între Membru şi Pilates House întră în vigoare aşa cum este descris in prezentii Termene si Conditii, Regulament si Politica GDPR. Prin configurarea Contului dvs, prin înregistrarea unei comenzi privind  un abonament disponibil în Oferta de pe site ul Pilates House, Membrul își exprimă acordul cu forma de comunicare (telefonic, whatsapp, în aplicație sau e-mail) prin care Pilates House îşi desfăşoară operaţiunile comerciale cât și cu prezenții Termeni. Abonamentele se platesc doar online din contul de Membru. Plata se va confirma, în aceeași zi. 

4.5. Modificări ale website-ului, software-ului şi ale serviciilor Pilates House işi rezervă dreptul de a: • modifica sau şterge (temporar sau permanent) website-ul sau orice parte a acestuia fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că Pilates House nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri; • modifica, şterge sau întrerupe orice software, serviciu sau promoţie (inclusiv, dar fără a se limita la, orice preverderi, părţi, licenţe, preţuri), aşa cum sunt promovate pe acest website în orice moment, fără a anunţa, iar dvs. acceptaţi faptul că Pilates House nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri; • modifica sau întrerupe orice voucher promoţional de reducere sau cod de cupon de reducere sau campanie promotionala sau de marketing în orice moment fara anunţ prealabil, iar dvs. acceptaţi faptul că Pilates House nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri. • modifica sau întrerupe orice pret al serviciilor oferite în orice moment fara a anunţa prealabil, iar dvs. acceptaţi faptul că Pilates House nu este responsabilă pentru asemenea modificări sau ştergeri. • Promotiile Pilates House nu sunt de tip discount cumulativ, adica reducerile de la o promotie nu pot fi cumulate cu alte reduceri active. • Modificarile de mai sus nu se aplica asupra serviciilor deja achizitionate de catre Membru si care sunt in desfasurare.

 4.6. Pilates House nu oferă nicio garanţie că funcţionarea website-ului va fi fără întrerupere sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că website-ul sau serverul care îl face disponibil sunt lipsite de viruşi sau orice alte elemente ce pot fi dăunătoare sau distructive.

4.7. Oricand pot aparea erori tehnice in cadrul software-ului, website-ului, serviciilor oferite sau infrastructurii informatice care deserveste Pilates House si in acest preturile actual valabile sunt cele din contul de client din momentul platii. Acest lucru este valabil si pentru rezervarile Membrilor, programarile si toate informatiile – cele de referinta si valabile vor fi doar cele aflate in Cont.

 1. Plata abonamentului se va realiza înainte de activare. Pentru achitarea abonamentului puteţi selecta metodele de plata indicate pe site-ul Pilates House care v-au fost prezentate în procesul de aplicare. Fiecare plată genereaza automat o factură care este trimisă pe email. În cazul în care nu ați primit factura pe mail, aceasta se poate solicita printr-un mail trimis la adresa pilateshouse@contact.ro.
 2. Preţ. Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile în orice moment fara a anunta in prealabil. Toate modificările de preţ vor fi valabile de la achiziția următorului abonament.
 3. Garanţii: Încercăm să vă garantăm siguranța și sănătatea prin cerința efectuării de examene medicale, obținerea de declarații de sănătate, participarea la sesiuni introductive, utilizarea de echipamente speciale de îmbrăcăminte, sport etc. Cu toate acestea, înțelegeți și sunteţi de acord ca participarea la astfel de cursuri/activităţi sportive să fie făcută pe propriul risc. Pilates House nu va fi responsabil de nici un prejudiciu, pieredere, dauna sau incident care rezultă din urmă participării la una din activităţi/ cursuri sportive.
 4. Confidenţialitate: Datele cu caracter personal colectate prin intermediul site-ului, portalului sunt utilizate numai în conformitate cu Politica noastră de prelucrare a datelor cu caracter personal si cu prezenții Termeni şi fac obiectul Politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal publicate pe site-ul web.
 5. Link-uri către alte site-uri web: Site-ul oferă acces către alte site-uri prin intermediul hyperlink-urilor. Noi nu gestionăm aceste site-uri şi nu putem controla conţinutul acestora. În consecinţă, nu purtăm în niciun mod răspunderea pentru conţinutul acestor site-uri web, nici pentru colectarea sau transmiterea datelor cu caracter personal, instalarea cookie-urilor sau orice alte procese similare acestora.
 6. Dispute: În cazul în care apare o dispută între Pilates House şi dvs, sunteţi de acord ca părţile să rezolve orice pretenţie pe cale amiabilă. Orice litigii sunt de competența instanțelor comune de judecată.
 7. Modificări: Ne rezervăm dreptul de a modifica aceşti Termeni în orice moment. Modificarea Termenilor va fi afisata pe site iar continuarea participării la cursuri/clase va constitui acceptarea implictă a noilor Termeni.

 

Multumim ca ati ales serviciilor noastre!

Termene si conditii